dilluns, 30 de novembre del 2009

Tokyo - Shinjuku part 1

Shinjuku (新宿 区-ku, Shinjuku) és un dels 23 Barris Especials de Tòquio. És el més important centre comercial i administratiu de Tòquio. En ell es troba la seva famosa estació de trens, que és la més utilitzada del món, (una mitjana de 3 milions de persones fan servir l'estació diàriament), a més del Tochou (都 庁) o edifici del Govern Metropolità de Tòquio, el qual el centre de l'administració de Tòquio i símbol urbà més important de la part oriental de Tòquio. A l'àrea propera de l'estació de Shinjuku es troba una gran concentració de botigues d'electrònica, centres comercials com Odakyu, cinemes, restaurants i bars. Molts hotels internacionals tenen una sucursal a aquest barri, especialment cap a l'oest del barri.

L'any 2008, la població estimada d'aquest barri va ser de 312.418, amb una densitat poblacional de 17.140 persones per km ², amb una àrea total de 18,23 km ².

Shinjuku posseeix la més alta taxa d'immigrants registrats que qualsevol altre barri a Tòquio. L'1 d'octubre del 2005, 29.353 persones amb 107 nacionalitats van estar registrades en Shinjuku, sent els habitants de Corea (Corea del Nord i Corea del Sud), Xina i França els més recurrents.

Vista d'ocell de Shinjuku


Gratacels de la zona de Shinjuku

Tochou (都 庁) o edifici del Govern Metropolità de Tòquio


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada