dijous, 1 de juliol del 2010

Carnaval japonés

Una de les festes més importants que es celebra durant l'estiu és el carnaval. Un carnaval una mica tradicional i molt especial on acudeixen molts turistes de diferents parts del món, que no es volen perdre la festa. Hi han desfilades d'esperits, grans dracs i també de guerrers de l'època Edo. Un esdeveniment molt tradicional i que sol tant als japonesos com als turistes que visiten Japó en aquells dies.

Sí vols gaudir del carnaval japonès, has de tenir en compte que tindrà lloc a partir del 2 fins el 7 d'agost, on a diferència d'altres esdeveniments festius, aquesta espècie de carnaval té un objectiu molt clar que és el de celebrar la collita que s'ha fet durant tot l'any. Encara una cosa fonamental, ja que els conreus segueixen sent molt importants per l'economia japonesa.

A part del carnaval tradicional també tenen un carnaval "carioca" patrocinat per el consolat de brasil . Aquest carnaval es celebrarà el 28 d'agost entre les 13:30 fins les 18:00 a prop de l'estació de trens de Asakusa. És un festival ple de color on la cosa més important és gaudir de la festa. Si vols anar, aquí et deixo el mapa on comença i on acabarà la festa carioca del 2010 i un petit vídeo on es mostra la festa del any passat.
Una altre cosa important que pots fer si estàs a l'agost en Tòquio és anar al festival de Bandai ( Tamashii Festival [魂フェスティバル] ) del 7 al 8 d'agost al edifici Akihabara UDX Square segona planta ( està darrera de l'estació de trens de Akihabara ).

     Horari:

  • 7 agost 2010 ( dissabte ) 9:00-19:00 ( entrada fins les 18:30 )
  • 8 agost 2010 ( diumenge ) 9:00-17:00 ( Entrada fins les 16:30 )

Per més informació podeu consultar:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada