dimecres, 1 de setembre de 2010

Reflection of Mineral

Reflection of Mineral és el nom d'aquesta casa de 44 metres quadrats dissenyada per Atelier Tetuko on la dificultat recau en que es troba en una cantonada molt petita. De per si, la forma és singular però ho graciós és que segons l'angle del qual la veiem i segons la llum, aquesta façana "canvia", per dir-ho d'alguna manera.

Una cosa que em crida molt l'atenció és que veient les fotos de l'interior de la casa, sembla bastant àmplia i és interessant veure com compleix amb totes les necessitats bàsiques, i de com fa servir les finestres per poder aprofitar la llum del dia. Dit això, no sé quina sensació ha de donar l'estar en un espai en què les parets i els sostres són inclinats. Potser és fàcil acostumar-se a ells però de moment, em sorgeix el dubte. I ara que ho penso, moblar aquest lloc tampoc ha de ser tan fàcil ja que és lluny de ser rectangular o quadrat.











L'únic problema és que se que la casa és a Tòquio però no se la direcció exacta.

Cap comentari:

Publica un comentari