dijous, 14 d’octubre del 2010

Excursions: de 蓮華温泉 a 簗場駅

Una de les excursions més maques per la muntanya del Japó es la ruta que uneix l'onsen Izumi Yutaka Lotus ( 蓮華温泉 ) amb l'estació d'esquí de Yanaba ( 簗場スキー).

Fa segles l'onsen era utilitzat per els llenyataires i caçadors fins que en 1894 l'explorador britànic Walter Weston ( que va anomenar al lloc com els Alps japonesos ) es va establir una temporada utilitzant les aigües termals per el descans en les seves llargues exploracions. Després d'anys amb camins rurals i poc accessibles des de les grans ciutats, en 1996 es va construir la Nacional 148. Una manera fàcil d'accedir a l'onsen es agafar la nacional 148 i quan arribis a la estació de Hiraiwa ( 平岩駅 ) agafar la carretera 505 cap l'onsen. Perquè no sigui tant complicat os deixo aquesta miniruta de uns 22km ( 1.5h ) amb uns paisatges espectaculars.

Un com hem arribat al Onsen podem agafar una habitació per descansar del trajecte ja que es fa una mica cansat degut a que és molt muntanyós. El preu per persona va des de els 6.100 iens ( només habitació) fins als 9.000 iens ( habitació + dos menjars ). L'opció d'utilitzar l'onsen va apart del preu de l'habitació i són uns 800 iens per persona, un preu una mica elevat, però hem de pensar que estem en alta muntanya i estar calentet mentre que a fora s'està a -10ºC i nevant és una passada.

Un cop hem descansat el cos i l'ànima podem començar amb la nostra excursió de 4-5 dies amb una longitud de 43Km i que comença als 1.500m fins anar pujant als 2.700m d'altitud i després baixa fins els 800m, però si pregunteu a l'onsen també hi han excursions de només un dia per la gent que no es vulgui donar la pallissa.
Però si ets valent i la vols fer aquí tens el recorregut. GPX File o Google Earth


Mostra Japó en un mapa més gran


Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada