dilluns, 4 d’octubre del 2010

Un post de calces a la japonesa

La veritat es que els japonesos, o més ben dit, la societat japonesa mai em deixa de sorprendre. Clar que aquí també hi ha gent que fa coses estranyes, però si as anat a Japó, tothom és tranquil, respectuós i no parlen mai ( excepte quan estan de festa ). Per això sempre em sorprèn per exemple amb el tema del sexe. Per exemple, sembla ser que un dels productes més venuts aquest estiu al Japó va ser ( 冷やし縞パン ) la traducció més correcta crec que seria "calces fresques a ratlles". Segur que us heu quedat a "ratlles" com jo quan he llegit la notícia, jajaja. Doncs sembla que són unes calces que es poden ficar a la nevera ( si ets molt calorosa al congelador ) i després... cap el seu lloc i així per molta calor que faci tu sempre portaràs el culet ben fresquet pel mòdic preu de 980 iens.


Però clar, s'han fet tant famoses que com no podia ser d'una altre manera les revistes "eròtiques" japoneses s'han posat les piles i han tret "versions" de calces de les ídols actuals més importants, com per exemple Chu Chu x 2 ( Chu×Chu アイドる 2 ) una ídol d'un joc hentai que ha tingut molta tirada. A les imatges podem veure com "anunciaven" el suplement de la revista PC Angel neo11 月号 AA a una llibreria d'Akihabara.


Jo no ho entenc, de veritat. Os recordeu de la màquina per comprar calces usades? O el policia que va robar calces? Doncs sembla ser que no va ser un fet aïllat, ja que ara han detingut a un altre home a la ciutat de Matsudo a la prefectura de Chiba que anava a establerts de roba de dona per robar i quan va ser detingut per la policia tenia més de 2.000 articles de roba interior i calçat al interior de casa seva. L'home va declarar que eren per ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada