dilluns, 8 de novembre del 2010

Esquiar en Japó

Esquiar a Japó és possible i de fet és un esport molt comú entre els japonesos i els turistes que viatgen fins aquest país al llarg dels mesos d'hivern, que és quan en Japó es pot esquiar. Japó no és l'únic lloc d'Àsia on es pot esquiar, ja que hi ha altres llocs com Corea on també es pot dur a terme aquesta activitat tan atractiva i que tant agrada als japonesos i els turistes.

Hi han zones de muntanya on la neu és molt abundant durant l'hivern i són llocs on els turistes amants de l'esquí i de noves experiències solen acudir, ja que esquiar és un esport que val la pena i durant un viatge al Japó s'ha de treure temps per fer tot allò que a un turista li agradi i li vingui de gust, com esquiar i conèixer alguns paisatges nevats de certs punts del país, una cosa molt típica a mesura que s'acosta la temporada d'hivern.

La neu que cau sobre alguns punts és molt abundant i és molt comú trobar bones pistes d'esquí a la zona muntanyosa del Japó on sempre és una experiència molt recomanable per als turistes que tinguin temps. La veritat és que una de les zones més populars és Hakuba i és sempre tenir en compte que esquiar al Japó és una experiència molt recomanable si tens temps per a això.

Mostra un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada