dijous, 4 de novembre del 2010

Ichiyoh Haga: Un artista de miniatures


Tot i que aquests edificis semblen reals, en realitat són models en miniatura construïts per l'artesà japonès Ichiyoh Haga. Haga, que va néixer en 1948, viu i treballa a Tòquio. Tot va començar en 1995 quan va començar a crear art en miniatura utilitzant les tres dimensions, abans tenia la seva pròpia cadena de botigues de roba de la dona que va tenir que tancar per culpa de la crisi que hi ha en Japó des de fa ja gairebé 20 anys.

El seu primer projecte va ser una petita maqueta de fusta d'una oficina del ferrocarril japonès ( més petita que un  paquet de tabac ) que va construir a la feina per culpa de que no entrava molta gent a la tenda. Aviat la gent es va interessar pel seu treball i en 1996 va fer la seva primera exposició en un parc de uns grans magatzems japonesos. 


Si vols conèixer més sobre aquest artista pots visitar la seva web: http://ichiyoh-haga.com/

2 comentaris:

  1. Ei, acabo de descobrir el teu bloc i penso que és molt interessant, ja me l'aniré mirant. Són molt guapes les maquetes aquestes. De pas et convido a visitar el nostre bloc, http://www.kasundena.cat/.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies. Ets la primera persona que publica un comentari en la web, cosa que em fa molta il·lusió. He visitat el teu Blog i he de dir que està molt bé.

    ResponElimina