dijous, 11 de novembre del 2010

Un japonès es suïcida en línia

Sembla ser que un home de 24 anys, es va suïcidar el passat dimarts en directe mentre s'emetia  per Internet. L'home, que era natural de Sendai, sembla que tenia depressió causada per la seva antiga feina, i portava des de l'agost de baixa.

La nit del diumenge va començar la retransmissió, i ja va deixar clar la seva intenció de suïcidar-se en directe. Aquella mateixa nit, va estar parlant amb la seva audiència per mirar si valia la pena suïcidar-se o no. Una cosa que m'ha cridat molt l'atenció d'aquesta escena, és que va haver gent que el va animar a portar a terme el suïcidi, cosa que jo mai entendre.

Ja el dimarts, va començar un altre cop l'emissió, però aquesta seria l'última retransmissió que faria, ja que es va acabar penjant al voltant de les 05:30. El servei de Ustream va detenir l'emissió prop de mitja hora més tard quan va rebre les trucades dels espectadors. El cos de l'home va ser trobat per la policia més tard al matí.

Japó té una mitjana de més de 30.000 suïcidis l'any durant els últims 12 anys, que és una de les taxes més altes del món el suïcidi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada