dijous, 2 de desembre del 2010

Tuning a Japó Part 1

Ja he parlat algun cop del tuning al Japó, però ara m'he trobat a la web de AOL Translogic que han fet un documental de com és ara el món del tuning japonès. Ara os deixo amb el vídeo en el que parlen dels tres tipus generals de modificació de vehicles:
  • El Big Scooter ( ビッグスクーター ): Basat en la modificació de scooters normals. Les modificacions "normals" son l'exterior, moltes llums de colors ( normalment s'inclouen també del tipus flash de càmera ) i una bona suspensió hidràulica mai pot faltar.
  • Kaido Racers ( 街道レース ): El moviment va començar als anys 70 ( al mateix temps que d'altres estils a tot el món ) i està inspirat en els cotxes de carreres que es podien veure per l'època. La modificació del cotxe es tant externa com interna, però la intenció en aquesta modalitat no és tenir el millor rendiment mecànic, si no que el vehicle sigui molt personalitzat i aquí també entra el só del motor.
  • Vanning ( バニング ): És l'estil més popular en Japó.  Tot va començar sobre 1960 quan un grup de nois de la costa oest japonesa van voler fer mes còmodes les seves furgonetes per poder viatjar amb elles per tot el país.  Cap el 1980 va ser quan el moviment va arribar al seu punt més alt. 
Ara totes aquestes modificacions son molt més complicades de realitzar, ja que fa uns anys Japó va fer una llei que prohibia les modificacions de vehicles, van dir que era per temes ecològics i mediambientals, ja que un vehicle modificat emet més C02, cosa que em recorda a la limitació de velocitat de 80 quan arribes a Barcelona ... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada