dimarts, 25 de gener del 2011

La nova Llei Sinde ja està pactada, actua

Tal com s'esperava , la nova llei Sinde ja va camí del Senat per a ser aprovada, aquesta vegada sí, amb el suport del Grup Popular i CiU. Segons la informació filtrada a ElPaís només hi han dos canvis: un compromís per a modificar la regulació del cànon digital en els propers 3 mesos (sense especificar aquesta modificació) i una intervenció inicial del jutge per a poder demanar les dades del titular de la pàgina web a clausurar .

El gruix de la llei però no varia, continuant la comissió del Ministeri de Cultura (Secció Segona) amb el poder de decidir quines pàgines web violen els drets de propietat intel·lectual, sense intervenir cap jutge en aquesta decisió. Estant ja tot pactat, podríem pensar que no hi ha res a fer, però també es donava per feta l'aprovació al Congrés i la mobilització de la xarxa ho va impedir.

Alguna cosa senzilla que tots podem fer, és buscar en aquesta pàgina els senadors electes de la nostra província i fer-los arribar un correu electrònic personalitzat ( icona a la cantonada inferior esquerra de cada fitxa ) amb la nostra opinió sobre la llei que volen aprovar i les conseqüències que tindrà el seu vot. Gràcies a EOL per la notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada