dilluns, 17 de gener del 2011

Sinde compara a un internauta i un terrorista

Doncs sembla que si, gent que ara utilitzeu aquesta maquina infernal que es diu ordinador ... segons la nostra ministra, sou  terroristes i aneu a fer la Yihad contra els pobres i indefensos ( com tots sabem els productors de música, pel·lícules ... )

Segons podem llegir al diari ABC la ministra de Cultura, Ángeles González Sinde es va reunir amb diversos representants del món de la cultura i per fer-se denotar i dir a la gent que estava en aquell sopar que es la millor ministra del món. Això es ho que va dir:

  •  "Cal lluitar per la propietat intel·lectual i no donar cap treva als internautes, perquè és com pactar amb els terroristes".

Aquesta dona que espera del ciutadans? Espera que tornin a votar a un partit que diu que els seus ciutadans, els seus votants son terroristes? Sembla que no està molt contenta perquè no va poder aprovar la seva llei, però clar, un MAI pot dir que una persona que es descarrega una cançó es un terrorista. Jo personalment la nombrava ministra de la Franja de Gaza, perquè comenci a entendre que es un terrorista i que deixi de tocar el que no s'ha de tocar, perquè si ella te interessos econòmics, sexuals, o de qualsevol indole no es problema nostre.

Segons podem llegir en un post escrit per Amador Fernández-Savater, titulat «La cena del miedo».La seva conclusió és la preocupació:
  • "Me preocupa que quien tiene que legislar sobre la Red la conozca tan mal, que sea el miedo quien organiza nuestra percepción de la realidad y quien toma las decisiones gubernamentales. Me preocupa esa combinación de ignorancia y miedo, porque de ahí sólo puede resultar una cosa: el recurso a la fuerza, la represión y el castigo".
I per conclouré, per si algun dia la ministra visita aquest post, deixaré aquest vídeo a veure si compren "el concepto" entre, copiar i robar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada