dimarts, 15 de febrer del 2011

L'art del Nyotaimori ( 女体盛り )

El Nyotaimori ( 女体盛り ) Es tracta de servir sushi sobre el cos d'una dona despullada, cosa que últimament està molt de moda a Europa i a EE.UU, però a la xina està prohivit. Però que les dones no es posin tristes, que també hi ha la versió amb homes de nom Nantaimori ( 男体盛り ). Si os fixeu només es modifica el primer kanji ( 女 ) aquest vol dir dona ( 男 ) i aquest altre home. Ara si aneu a un Onsen ja sabreu per quina porta heu d'entrar o el més important on estan les noies o els nois.

Abans de convertir-se en safata vivent per sushi , la persona és entrenada per a romandre estirada durant hores sense moure's. A més, ha de ser capaç de tolerar l'exposició prologada al menjar fred i tot el borrissol corporal, incloent el púbic, ha de ser depilat ( recordem que al Japó l'exhibició del borrissol púbic es pot considerar un acte sexual, per això en molts mangas / animes està censurat ). 

Abans de servir el menjar, la persona ha de prendre un bany utilitzant un sabó especial sense aroma per no contaminar l'olor del peix, i es té que acabar el bany amb aigua freda per baixar una mica la temperatura del cos per no escalfar el sushi. Hi han paisos que per complir les lleis sanitàries és necessari posar una capa de plàstic o altre material entre el cos i el menjar, però embolicar una persona nua en film de plàstic també és pot considerar una forma de fetitxisme.

La "tradició" del Nyotaimori va començar al districte de Shibuya ( Tòquio ) on la figura femenina despullada en relació a la alimentació no és un tema inusual, i on sembla que hi ha algun tipus de vincle en portar el cos sense roba i el sushi, però per desgràcia és una pràctica que cada com te menys presència als carrers japonesos. 

Per si voleu anar, aquí teniu unes regles bàsiques:
  • No es pot parlar amb la model.
  • S'ha de respectar a la model que està estesa.
  • No es pot tocar el cos de la model.
  • Sempre hem d'agafar el menjar amb els bastonets, mai amb mans, boca ...
  • No podem dir ni paraules mal sonants ni fer gestos que espanti a la model.
Ara toca restaurants, jo mai he estat en un, però m'han recomanat el Yoshino Sushi. He estat buscant per mirar preus i això, però a la seva web no parlen del tema del Nyotaimori. El que si que he trobat, es que és un dels millors restaurants de sushi de Tòquio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada