dimarts, 22 de març del 2011

KeyHoleTV una aplicació per mirar la TV japonesa

Algun cop has volgut veure en temps real la televisió japonesa i de manera gratuita? Doncs hi ha un programa gratuït anomenat KeyHoleTV que et permet mirar la TV utilitzant la teva connexió d'internet. KeyHoleTV és part d'un projecte de Japó ( Ministeri d'Afers Interns ) ja que estan fent proves amb la tecnologia P2P ( peer to peer ). Però també la podem utilitzar per transmetre el nostre propi vídeo en directe amb el programa KeyHoleVideo

Ara per ara la transmissió no té molta qualitat, però es poden seguir les series de manera molt acceptable. KeyholeTV ara no té molts canals, però entre els que té hi han per exemple TBS, TV Tòquio, TV Asahi, i Fuji TV, canals molt importants a Japó.

Per descarregar KeyHoleTV, has de anar a http://www.v2p.jp/video/Viewer/Windows i descarregar l'arxiu amb l'etiqueta "SetupKHTV3.13.exe" o simplement fer clic aquí: Descarregar KeyHoleTV. Després aneu a http://www.v2p.jp/video/Viewer/Windows/Update i descarregueu l'arxiu amb l'etiqueta "FixKHTV3.14.exe" ( o feu clic aquí )

També disponible per Linux i Mac OSX .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada