dilluns, 28 de març del 2011

Milers de milions de iens en donacions d'ajuda vénen a través de llocs d'Internet

Ja "portem donats" milers de milions de iens per les víctimes del Gran Terratrèmol de Japó que han arribat a través d'una gran varietat de llocs de donació que han aprofitat les noves tecnologies i han fet més fàcil organitzar els esforços de les persones.

Depenent de la pàgina web, es poden fer donacions tan petites com 1€, ja sigui a través de telèfons mòbils o de ordinadors. Molts llocs de web apareixen amb la quantitat total i el nombre de les donacions rebudes i ja han superat els 100 milions de iens en donacions. Desprès aquests diners donats van a parar a la Creu Roja Japonesa que es la principal "gestora" d'aquests fons, però com sempre es molt important per als usuaris comprovar la informació com les condicions per fer la donació i assegureu-vos de triar els llocs que són molt segurs, que sempre hi ha gent sense escrúpols que s'aprofita de les desgràcies d'altres. Des de aquesta web he apostat per fer les donacions des de la Creu vermella espanyola ( enllaç en la part superior de la web ).

Els llocs de donació principals disponibles per als usuaris japonesos són: Google Checkout, Bokin Yahoo, NTT DoCoMo, KDDI, mòbil Softbank, el Banc Rakuten, Japan Net Bank, la Creu Roja Japonesa, Japó JustGiving, T-LLOC punt Bokin, Edy Bokin , Groupon, Mixi, niconico Bokin, Gree, Mobagetown i Amebapigu.

Notícia original: www.mainichi.jp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada