dimarts, 1 de març del 2011

Paralitzada la importació de consoles PS3 a Europa

En aquest món de bojos on prima derrotar a la teva competència sembla que LG s'ha sortit amb la seva en aconseguir que un tribunal civil de l'Haia doni una ordre judicial preliminar per retenir tots els enviaments de PlayStation 3 a Europa, segons he pogut llegir a The Guardian.

Segons el periòdic el tribunal ha ordenat a tots els agents de duanes europees retenir els enviaments de consoles PlayStation 3 durant almenys 10 dies cosa complicada per Sony. Si l'ordre s'estengués, podria suposar la desaparició de les PlayStation 3 a les botigues ja que normalment els comerços solen tenir estoc per a 2 o 3 setmanes.

Aquest és el resultat de la batalla legal entre els dos gegants asiàtics per les patents. De moment és LG qui guanya, ja que la seva demanda es basava en la violació de quatre patents en la tecnologia Blu-ray de PlayStation 3, però Sony no es queda parada i intenta el mateix en diferents smartphones de LG.

LG podria ara demanar a l'oficina de patents l'ampliació d'aquests 10 dies i fins i tot demanar la destrucció del material confiscat, una cosa que de moment sembla poc probable. Si al final es demostra que Sony ha infringit les patents de LG, es veuria obligada a compensar el fabricant sud-coreà per cada PlayStation 3 venuda a tot el món, el que podria costar-li centenars de milions i que segurament farà encarir les següents remeses de PlayStation 3. A Holanda, un dels centres de distribució més importants de PlayStation 3 a Europa, ja s'han confiscat diverses desenes de milers de consoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada