divendres, 15 d’abril del 2011

Bufar vidre, tota una experiencia

Ja se que aquest tema no te res a veure amb el món japonès, però aquest tipus d'art que a mi em sembla tant i tant complicat, sempre m'ha cridat molt l'atenció, per això he decidit posar aquest vídeo que he vist a www.microsiervos.com, del artista Kiva Ford.

Només una dada, un lloc a Japó on fan també coses amb vidre a preus raonables es a Okinawa, si aneu a gaudir de les seves platges després podreu anar a comprar figuretes de vidre. Jo vaig comprar uns crancs de vidre a l'aeroport que són una pasada. Us preguntareu perquè crancs? Doncs per que Okinawa està ple !!! i em va semblar una bona manera de tenir present aquell lloc que un dia tinc que fer un post més ampliat de com va ser la meva experiència en aquella illa.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada