dimarts, 5 d’abril del 2011

Jackie Chan recapta 3,3 milions de dòlars en tres hores per Japó

Segons he pogut llegir en un diari Americà, es calcula que un dels meus actors preferits, Jackie Chan, ha donat com a mínim la meitat dels diners que ha guanyat al llarg de la seva carrera. Segons comentava el actor al medi:
  • "El meu objectiu és tenir $0 en el meu compte bancari el dia que mori."
Japó pateix els efectes dels terratrèmols, tsunamis i la pluja radioactiva i per això Jackie va pensar que ell podia fer alguna cosa, va agafar el telèfon quan es va assabentar i va trucar als seus amics de Japó, Corea del Sud, Indonèsia i Singapur per fer un concert de recaptació de fons d'ajuda a les víctimes japoneses i com dada a les tres hores de haver començat ja portaven $3.3 milions, tot un rècord.

El concert que es va dur a terme el divendres, encara continua rebent donacions de gent anònima de tota Àsia. Chan que té una llarga relació amb el Japó, degut a que en la dècada de 1980 va tenir una gran popularitat en el país nipó. Els desastres que van sacsejar el país tenien una dimensió personal per a l'actor, segons va dir en declaracions a la revista.
  • "Quaranta dels meus fans japonesos ara estan desapareguts, i el meu club de fans està fent tot el possible per trobar-los i em mantenen informat"
  • "Els terratrèmols han afectat al Japó moltes vegades abans. Però el que em va xocar va ser el tsunami, sobretot quan he vist tots els vídeos del fort onatge colpejant les ciutats. Després hi va haver la crisi nuclear. Fins i tot quan volíem ajudar, no sabíem per on començar. Després del terratrèmol de Sichuan a la Xina, vam llogar un avió per portar provisions a la població afectada, però aquest cop, no hi havia carretera per arribar a les zones sinistrades. "
Els guanys del concert, menys les despeses, seran donades a l'Exèrcit de Salvació, que lliurarà paquets d'ajuda d'emergència a les persones en les zones afectades. Els paquets amb un preu de $ 60 inclouen un petit subministrament per 15 dies d'aigua, aliments, cura personal, productes d'higiene i mantes per combatre el fred. Però jo de tota l'entrevista em quedo amb la part del final on Jackie diu.
  • "Em poso molt feliç quan penso en el que em fet. Jo compro el que m'agrada, i dono diners a la caritat. Seré franc amb vostès: per mi no és difícil guanyar diners. Per aquest motiu si es tant fàcil, per què no he de donar-los de la mateixa manera?"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada