dilluns, 11 d’abril del 2011

Tràiler: Deadman Wonderland

Aquest dissabte 16 d'abril s'estrenarà la nova pel·lícula de Deadman Wonderland, però jo no se si és el millor moment degut al argument que te la pel·lícula.

 Deu anys han passat des de 'El Gran Terratrèmol de Tòquio', desastre massiu natural que va enfonsar més del 70 per cent de Tòquio en l'oceà. Ganta Igarashi és un estudiant d'escola secundària mitjà de 14 anys a la Prefectura Nagano. Ganta és un supervivent del terratrèmol, però ell no té cap memòria del desastre i simplement vol jugar el futbol i viure una vida normal. Tot va canviar un dia quan un home misteriós cobert en sang apareix fora de la seva finestra d'aula. 'L'Home Roig' mata els companys de classe de Ganta, però estranyament el deixa viu després del incrustar un vidre carmesí en el seu pit. La vida d'Ganta va de mal en pitjor quan ell és culpat pels espantosos assassinats i condemnat a cadena perpètua a 'Deadman Wonderland'.

Deadman Wonderland (DW) és l'única presó de Japó públicament manejada, construïda després del terratrèmol com una atracció turística per ajudar a reanimar a Tòquio. Els presoners serveixen com el personal i l'entreteniment per als visitants. A causa de la naturalesa atroç del crim de Ganta, a ell li donen 'la pena de mort' del DW. Un collaret metàl.lic al voltant del seu coll que injecta a poc a poc verí en el seu cos. L'única manera de retardar la seva 'execució' és consumint un antídot especial semblant a un caramel cada tres dies. Una mica després d'arribar a la presó, Ganta es troba amb una noia misteriosa anomenada Shiro, que sembla conèixer a Ganta del passat. Ell també fa amistat amb un pres anomenat Yoh, un cleptòman amb un talent especial per a localitzar coses.

Seguint professant la seva innocència, Ganta s'obsessiona amb trobar al 'Home Roig', que pot estar en algun lloc dins de la presó. En el curs de la seva recerca, Ganta comença a desenvolupar una capacitat estranya per controlar la seva sang. Ell aviat descobreix un nivell secret sota de la presó que conté 'Deadman'. Aquests 'Deadman', com Ganta, poden controlar la seva sang i usar-la com una arma. Ganta és forçat a participar en tornejos de lluita secrets contra altres 'Deadman', en els quals gent anònima paga grans sumes de diners per mirar. El guanyador rep una gran suma de crèdits de la presó i un tros de caramel de antídot. El perdedor, si sobreviu al partit, perd una part del seu cos seleccionada per un joc de tragamonedas, la qual pot ser una part interna (òrgans) o externa del cos (incloses parts com els ulls i els cabells).


Font del argument WikipediaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada