dijous, 12 de maig del 2011

Ets solter? Et sents sol? Doncs els japonesos tenen la solució

L'autor del vídeo ens explica el perquè del vídeo:
  • Intentar conquistar una noia es car, i es requereix dedicar molt de temps per poder tenir una relació estable. Un japonès "normal" amb una feina a Tòquio té poc temps per dedicar a tenir aquest tipus de relació. A mi personalment en aquests últims anys no he pogut parlar amb moltes noies, normalment només parlo amb la meva germana i la meva mare. Es molt dur el dia a dia sense veure una cara bonica, i es fa més intens a l'hora de menjar. És molt més còmode, i més fàcil coquetejar amb ella. I a més, saps que sempre estarà amb tu. L'únic inconvenient es que no es poden tenir relacions sexuals o compartir una tarda al parc ( clar !! si està a un DVD !! ).
Una de les frases que més m'ha cridat l'atenció es 「ついに一人飯が寂しくならない技術が開発されたぞ」 que més o menys diu "No estic trist perquè la tecnologia em permet no menjar sol".

Jo la veritat es que aquestes coses em costen d'entendre. Entenc que hi ha gent que per un motiu o un altre no podrà menjar acompanyat, però tenir un DVD amb una dona que l'únic que fa es menjar no crec que sigui la solució.

Font: 甜不辣
Vist a: http://rocketnews24.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada