dimarts, 3 de maig del 2011

La nova pel·licula de Takashi Yamazaki

La tercera pel·lícula de caire nostàlgic de nom ALWAYS 三丁目の夕日’64 ( Always: Sanchome no Yuhi ‘64 ) estarà plena de càmeres 3D on el equip per gravar la pel·lícula serà el mateix que a la primera i la segona segons ha comentat la distribuidora Toho Co. "Sempre" recorre la dècada a partir de 1955 i representa a un grup de gent comú que viu al centre de Tòquio. En el primer film, "Sempre: Sanchóme no Yuhi," la tecnologia va permetre la creació de gràfics per ordinador va ser utilitzada per crear imatges realistes i memorables de l'època, com per exemple la construcció de la Torre de Tòquio.

La tercera pel·lícula es centra al 1964, any que van haver molts canvis després de la postguerra, com per exemple els serveis de trens d'alta velocitat Shinkansen, es van celebrar els Jocs Olímpics de Tòquio... La majoria de la acció té lloc a la zona comercial de Yuhimachi ( ciutat del sol ).

Aquesta tercera entrega, està molt diferenciada de les altres dues pel fet del 3D a l'hora de filmar les escenes, ja que moltes de les pelis noves son gravades en 2D i després fan la conversió, per això el director ens explica que ha fet servir la mateixa tècnica que va utilitzar James Cameron en la seva última pel·lícula "Avatar".

Ara només queda que l'estrenin, al 2012, i que es pugui anar a veure al cinema, cosa que dubto... ja que no té padrins americans.

Per més informació: http://www.always3.jp/
Vist a: Asahi.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada