dilluns, 20 de juny del 2011

Fes clic per fer més gran la imatge
Banpresto, un famós fabricant japonès de productes relacionats amb el món de l'anime, ha tret al mercat una màquina de bany per poder fer "perles perfumades" de sals de bany de manera personalitzada.

La veritat es que es molt bona idea, ja que a diferència de nosaltres, els japonesos no es dutxen pel dematí, si no que ells primer es renten amb un cubell de fusta/plàstic agafant l'aigua de la banyera o des de una aixeta que està situada a prop del terra i després es fiquen a la banyera. Aquesta manera de fer, a part de que be heretada dels onsens, es degut a que l'aigua que hi ha dintre de la banyera sol ser utilitzada per tots els membres de la família i perquè l'aigua no es refredi les banyeres solen tenir un sistema per escalfar l'aigua durant tota l'estona. La veritat es que és una molt bona manera de rentar i relaxar el cos després d'un dia d'estres a la gran ciutat, quina enveja.

Per si tu no ets japonès, però vols gaudir d'un bon bany, com pots veure no es molt complicat de fer la teva "perleta" de sals: Posem el contingut a la màquina, girem la maneta per que tot quedi ben mesclat, pressionem per compactar i ja tenim la nostra perla de bany, més fàcil impossible.

Si vols més informació: http://bathbomb.jp/main.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada