dilluns, 25 de juliol del 2011

Àsia tindrà una companyia de "low cost"


Avui porto una molt bona notícia, ja que la companyia japonesa ANA ha decidit crear una companyia de baix cost amb la companyia Air Asia. Aquestes dues companyies son les més importants dintre del continent asiàtic, de tal manera que els turistes puguin viatjar a per Àsia a preus molt competitius, cosa que farà que augmenti el turisme occidental com el propi turisme oriental.

Aquesta companyia de baix cost portarà com a nom AirAsia Japan i de moment s'ha acordat que la companyia oferirà vols des de Tòquio a partir de l'estiu de 2012, per la qual cosa haurem d'esperar per veure les tarifes dels vols i les rutes disponibles per als turistes del Japó i d'altres països, però per que us feu una idea, anar des de l'aeroport de Orly a frança a Hong Kong surt el bitllet "Standard" per uns 400€ i el "Premium" no arriba a 1.000€ en agost. Ara només queda que quan comencin els vols des de Tòquio arribin a Orly o millor a Barcelona.

El problema que jo trobo, es que fer una vol de 2-3 hores una companyia low cost no importa i t'estalvies molts diners, però fer un vol de 15-17 hores... doncs això ja és una altre cosa, però clar, també hi ha gent que va a Itàlia en autocar i també son 17 hores des de Barcelona.

Noticia original: Ana Sky Web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada