dilluns, 4 de juliol del 2011

Ben-To ( ベン・トー ) sortirà en anime


Sembla que al final tindrem l'adaptació a anime de la sèrie manga Ben-To que va ser escrita i dibuixada per Kaito Shibano, segons he pogut llegir als medis japonesos. La sèrie que porta el mateix nom que el manga ja té una web oficial, una mica pobre, però esperem que comencin a omplir-la de cosetes que tant ens agrada.

Per si no heu escoltat res de la sèrie, podríem dir que està entre una sèrie col·legial seriosa i d'acció gag, ara bé... com es paeix això? Doncs tindreu que esperar que surti la sèrie per entendre aquesta contradicció.

Sinopsis: Un estudiant de preparatòria de nom You Satou, que és molt pobre, un dia arriba a un supermercat on descobreix una caixa de bento a meitat de preu. Just quan està a punt de agafar-la cau al terra i es queda inconscient.  A partir d'aquí començarà una batalla en el supermercat per posseir el bento a meitat de preu.

Aquest joc, està a la pagina web del anime. La manera de jugar es fàcil, només has de fer clic en el personatge principal i conduir-la fins el bento rebaixat. Apa, espero que hi tinguis molta sort.


半額弁当ゲット!ゲームCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada