divendres, 30 de setembre del 2011

Una donació diferent ...

Avui, llegint al tren m'he trobat amb aquesta notícia que, si més no, m'ha semblat molt... impactant? I es que un home / dona ha volgut fer una donació de deu milions de iens per les persones que van patir el gran terratrèmol de Tohoku.

Fins aquí tot normal, però el "problema" resideix en que el donant en comptes d'anar a la creu vermella a fer la seva donació, o anar a qualsevol altre entitat que gestioni els diners... els ha deixat al lavabo de minusvàlids de l'ajuntament de Sakado ( prefectura de Saitama ) amb una nota que deia:
  • Aquests diners son per enviar a les persones de Tohoku.
La veritat es que no es molt bona idea fer una donació així, ja que els diners podrien haver estat robats o simplement s'haurien pogut perdre. Ara també bé queda tot el tema legal, ja que els diners podrien haver estat robats, i per això la llei estableix que s'han d'esperar tres mesos fins que els diners passin a ser de l'Ajuntament, cosa que farà que la donació no es faci "activa" al moment, i la veritat es que aquesta gent necessiten els diners.

Al vídeo que he posat apareix al principi la notícia, però després parla d'altres donacions i donants "especials" que han anant apareixent des de el desastre, on el de la màscara de tigre és el meu preferit. L'home va fer la seva donació a finals de 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada