dimecres, 26 d’octubre del 2011

AKB 48, participa en un projecte molt divertit per vendre salses

Des de que Michael Jordan fos el primer esportista famós que va fer anuncis de productes (1988 va anunciar cereals) molts altres famosos han utilitzat la seva fama per patrocinar, apadrinar, incentivar... la compra de productes i al Japó saben que la suma de idol + presencia als medis = a moltes vendes. Per això el grup de cantants més gran del món, AKB 48, ha cedit la seva imatge als productes de la marca Ajinomoto per vendre els seus productes.

Com sempre, per posar un altre incentiu has de sel·leccionar quina idol et sembla més simpàtica o simplement t'agrada més i ella et proporcionarà la seva "recepta preferia" utilitzant els productes de la marca. A mi, això no em sembla gran cosa, ja que no podré comprar els productes d'aquesta marca a Espanya, però es interessant veure les receptes de menjars típics que ens ofereixen, i segur que si les fem sense el seu producte també estan bones.

Ara, per poder participar as d'accedir al web: http://www.ajinomoto.co.jp/haosan/ske100/ i escollir la teva idol. Està clar que el web està en japonès, però el Google Tranlate les tradueix més o menys bé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada