dilluns, 28 de novembre del 2011

Si no es la vaca més cara... poc li queda

La vaca de 20 milions de iens
No és el primer cop que parlo de la carn japonesa, es nota que soc un carnívor sense remei. Un amic em va dir un dia "Jo no em menjo res que quan està viu no s'espanta de mi al apropar-me" i a mi poc em queda, però nens la verdura, sobretot el pebrot és molt bo per la salut, i ara la sanitat no està com per anar curant a la gent.

Doncs sense anar-me'n del tema, ahir al "petit" poble de Matsusaka, prop de Nagoya, va subhastar una vaca per 20 milions de iens, uns 152.000 €, un preu no apte per a totes les butxaques i ara menys amb la crisi que tenim al damunt, ja que fent un petit càlcul ens sortiria el kilo de carn a uns 380€.

Els criador, molt content per com va anar la fira, va comentar que la vaca només s'havia alimentat de herba verda de les muntanyes properes, formatge de soja ( tofu ), i diferents tipus de cereals d'alta qualitat. A més, per fer que l'animal estigui "més tranquil" el pastor li donava cervesa de qualitat, li posava cada dia música de relaxació i també de manera diària li feia massatges per estimular la carn i fer que sigui més suau i amb més sabor.

Només de pensar en menjar-me un entrecot de 380€ m'entra salivera ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada