dijous, 5 de gener del 2012

És una notícia real: Un "Top wanted" s'intenta entregar i la policia no li fa cas

Doncs si, Japó té moltes coses bones, però  degut a la poca delinqüència que hi ha al país la policia no està "acostumada" a perseguir els cacos. Durant els últims 16 anys, la policia japonesa ha estat buscant a Makoto Hirata ja que formava part d'un grup de mafiosos molt perseguit a Japó ( per fer comparacions, que sempre son dolentes, seria com un cap de ETA ). La seva imatge ha aparegut en milers de cartells , a la televisió, periòdics... però no hi havia manera de trobar-lo.

Però l'home que es sentia culpable va decidir que per començar bé l'any nou s'havia d'entregar, i el  31 de desembre, ben d'hora ben d'hora va anar a entregar-se i va passar tot això: 
  • 21:00 - L'home que ja ha fet les compres nadalenques va a la policia de Osaki, un districte de Tòquio, però desprès d'estar una bona estona no va trobar l'entrada i va marxar. L'home que estava molt decidit a entregar-se es va apropar a una cabina telefònica i va trucar a la policia per dir que es volia entregar... però desprès de 10 intents si si si 10 intents no va poder parlar amb la policia.
  • 23:35 - Ara Hirata intenta un altre cop entregar-se. Va fins a una caserne de policia situada al barri de Kasumigaseki, on ara sí que troba un oficial de policia. Hirata està molt content, però el policia el pren per boig i li diu que si es vol entregar ha d'anar a una comissaria normal, i el deixa lliure...
  • 23:50 - Ja es gairebé cap d'any, a Hirata li queda poc temps. Ha de caminar una estona per els carrers de Tòquio ( 600 metres ) fins arribar a una "estació normal" de policia i ... ara sí que el volen arrestar!
No es broma, es una notícia que ha sortit a tots els noticiaris japonesos. Tenia una recompensa de 6 milions de iens ( web cache de google ) i ara ja no hi apareix ( link ).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada