divendres, 20 d’abril del 2012

La policia troba a una nena de 13 anys treballant com a prostituta

Quina noticia més dolenta per acabar la setmana. Després d'una denúncia anònima, una persona que tenia un parell de dits al front, ahir va ser tancat a la prefectura de Hyogo ( Kobe ) un SoapLand, on una nena de 13 anys feia una setmana que treballava com prostituta.

Per la gent que no sàpiga que és un SoapLand ( ソープ ランド ), només dir, que es una de tantes maneres "rares" que tenen els japonesos per expressar la seva sexualitat. Segur que heu vist el típic bar on homes o dones van per buscar companyia, i uns hosts (nois) o hostess (noies) et donen conversa, però normalment no hi ha contacte físic entre el hosts i el client. Doncs un SoapLand és una cosa similar, però amb "l'al·licient" de que t'estas banyant en un onsen i on sí que es més normal que hi hagi contacte físic, però sense arribar a l'acte sexual explícit.

El director del SoapLand, Chikara Kamimura de 44 anys, que ja tenia assumptes pendents amb la policia per violar la llei de prostitució infantil, va ser cridat a comissaria on va declarar que " Jo no sabia que era menor d'edat ". A veure bon home, per dir alguna cosa, que té 13 anys !!

Quan la policia li va preguntar a la noia, ella va contestar que només volia els diners per jugar.  La policia explica com va aconseguir passar "els filtres" per poder accedir a una feina fent servir la documentació robada d'una amiga, per aquest motiu han sigut detinguts tres persones més.

Per més informació: http://mainichi.jp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada