dimarts, 8 de maig del 2012

Sadako 3D

Ahir es podia veure a Shibuya ( Tokyo) la promoció de la nova pel·lícula de terror / psicòpata Sadako 3D (貞子) dirigida per Tsutomu Hanabusa. A mi aquestes pel·lícules m'agraden molt, però la veritat es que aquesta em recorda a massa a altres pelis de terror, com The Ring. No se, encara no la he vist però quan comencen a fer còpies de còpies no solen tenir molta tirada...

Sinopsis
Akane és una professora de institut que va escoltar el rumor de un dels seus alumnes té al seu poder un vídeo del suïcidi d'una persona. Al principi no s'ho vol creure, però desprès de que una estudiant aparegui morta desprès de visionar el vídeo, ella i la seva parella patiran per una espiral de successos després de veure el vídeo.

El primer vídeo es el de la promoció de ahir a Shibuya. La veritat es la "desfilada" està molt bé, però aquest cop no se jo si aquesta tindrà molta tirada.

I ara perquè os feu cinc cèntims de com serà, os deixo també el tràilerL'última que jo he vist així més gore / terror ha sigut Dream Home, però no la Europea, si no una rodada a Hong Kong. La peli té moltes similituds amb el boom immobiliari que hem tingut a espanya, amb els preus abusius i el fet de tenir que estar hipotecat tota la vida. Mica a mica  anem veient la desesperació de la protagonista i com per poder tenir quatre parets  acaba convertint-se en una assassina en sèrie.

Llàstima que aquestes pelis no arriben a els nostres cinemes i has de tirar de internet per poder poder veure-les. Perquè us feu una idea també posaré el tràiler, només dir que a la peli apareix molta més sang ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada