dimecres, 25 de juliol del 2012

Tokyo Joypolis ( 東京ジョイポリス )

Una de les coses que segur has de fer si vas a Japó, es anar a les seves sales recreatives on els videojocs tenen el lloc que els hi corresponen. Avui buscant fons de pantalla per l'ordinador, m'he trobat amb aquesta "noticia".

Situat a la baia de Tòquio podem trobar la sala recreativa 東京ジョイポリス. Si només em quedo aquí, seria com moltes altres sales que hi han per tota la ciutat, però aquesta té una cosa que m'ha fet tornar-m'hi boig... i es que tenen el simulador de carreres que va fer SEGA de Initial D, però amb els cotxes REALS !!! sisisisi amb els cotxes amb el que el nostre amic Takumi Fujiwara ( 藤原 拓海 ) i Keisuke Takahashi ( 高橋 涼介 ) van competir.

Els dos primers, els de Takumi, son el AE86 i el Impreza WRX STi tipus R Versió V ( si d'acord el Subaru era del pare... però si continuen amb la serie segur que passa a ser el cotxe de Takumi ). Desprès, està el RX-7 Type R de Keisuke, amb motor rotatiu.

Ara, només dir, que el preu per partida son 600 iens ( 6€ ), però no has d'estar tu sol, si no que els col·legues es poden pujar amb tu al cotxe ja que manté els seients originals.
  • Pagina web del lloc: http://tokyo-joypolis.com
  • Pagina de la atracció en concret: http://tokyo-joypolis.com/attraction/1st/initiald.html
  • Direcció per donar-li al Taxista: 東京都港区台場1丁目6番1号Mostra un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada