dijous, 6 de setembre del 2012

Com es fabrica un Xinaphone?

Avui navegant per la xarxa, m'he he trobat amb el fabricant de telèfons mòbils xinès que fa les còpies del iPhone i del S3 www.goophone.hk. Fent un cop d'ull per la seva web, una de les coses que més m'ha cridat més l'atenció és que la còpia del S3 a part de que té un preu d'uns 135€ amb una CPU de 1 GHz de doble nucli, 3G, WiFi, ... que no es que sigui una gran meravella, però no està malament on sobretot la part més dolenta seria la pantalla que té una resolució "molt pixelada" per dir-ho de alguna manera,  no està del tot malament si vols tenir un telèfon relativament modern a un preu molt raonable.

Però la cosa més cridanera, és aquest anunci, on ja en deixen entreveure que quan surti el nou iPhone 5 ells ja tindran preparada la còpia.


Això a mi em crea un dubte sobre la manera de fer dels xinesos. Com veus que facin una còpia del disseny exterior? Ja que tot l'interior està dissenyat a Xina, perquè es molt diferent del mòbil de "marca" que normalment comprem. No fa el mateix apple ? Tots segur que hem vist aquesta imatge, o d'altres, on es comparen objectes dels 1950 - 1970 de la marca Braun amb els objectes actuals de apple.


Per acabar os deixo amb un vídeo penjat a la web xinesa, on ens mostren com fan el muntatge del seu "iPhone 4S"

Actualització: Ara sembla que l'empresa Goophone a amenaçat a Apple que si ells treuen el iPhone 5 i s'assembla al seu nou i5 els demandaran degut a que el "clon" ha sortit abans que l'original. Una molt bona de fer màrqueting si senyor...
Si voleu més informació: http://www.cultofmac.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada