dimarts, 22 de gener del 2013

Tràiler: La nova peli feta per fans de “Dragon Ball Z: Saiyan Saga”

Des de que el 3 de desembre de 1984 Akira Toriyama va treure al carrer el primer volum del manga Dragon Ball fins ara, han passat ja 29 anys i encara hi han "frikis", jo estic dintre del sac, que ens continua agradant el món de les boles de drac.

Ara la productora independent k&k hens ha donat un petit tast de el que serà el seu nou film amb títol “Dragon Ball Z: Saiyan Saga”, però amb una diferència clara amb la caca que va ser la peli americana, i es que està feta per fans per a fans i amb molt més respecte sobre l'història que no pas l'altre, que jo em vaig negar a veure-la.

Ara només queda que acabin de reunir tots els diners necessaris per poder acabar-la, ja que una bona part està feta amb donacions de la gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada