dimarts, 20 de juliol del 2010

Edo Wonderland: Un parc d'atraccions al estil del antic període EDO

Noboribetsu Data Jidai Mura ( més conegut amb el nom de Edo Wonderland ) és un parc temàtic on ens mostren l'història i la vida de les ciutats japoneses en el període Edo. El parc temàtic és molt gran ja que consta amb una superfície de 149 km2 i està situat en Noboribetsu a l'illa de Hokkaido.

Si vas al parc, faràs un pas enrere en el temps i podràs gaudir de jocs tradicionals, activitats, teatres, espectacles al carrer i molt més. L'encant de l'antic Japó és abundant, i per exemple podrem veure com un grup de Ninjes escolten cortesans, una cosa molt simbòlica de l'època d'Edo. Però no tot és queda en això, si no que també hi ha un temple fantasma, un laberint per ninjes, una reconstrucció del castell de Azuchi ( on vivia el sobirà feudal Nobunaga Oda ) i un museu ninja. Podem dir que és un viatge al període Azuchi-Momoyama ( 1568-1600 ) amb espectacles de samurais, balls de geishes i baralles de ninjes.


En Edo Wonderland s'arriba des de l'estació Noboribetsu Station de la línia JR. És pot anar caminant ... però son uns 40 minuts millor agafeu el BUS ( que surt de la mateixa estació ) o un taxi ( uns 1.000 iens ). El preu de l'entrada és de 4.900 iens ( uns 42€ )

Aquí teniu unes imatges del lloc. Si les voleu mirar totes feu clic AQUí

                                 

Per més informació podeu visitar la web del parc ( en anglès ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada