dimecres, 27 d’octubre del 2010

XVI edició del Saló del manga

Com cada any ja tenim aquí el saló del manga. No tinc molt a dir sobretot a la gent que ha anat en altres edicions, però si a la gent que no ha anat mai ANEU!! i sempre es bo comprar alguna coseta, però no moltes que estem en crisi !!

Ara os deixo una mica d'informació extreta de la web:

XVI Saló del Manga
Del divendres 29 d’octubre al dilluns 1 de novembre a L’Hospitalet de Llobregat
El XVI Saló del Manga compta amb tres recintes situats al centre de L’Hospitalet de Llobregat (mirar mapa) i amb el servei gratuït del Mangabus que els connecta. Amb l’entrada es pot accedir als tres espais. 
ESPAIS
La Farga (C/ Barcelona, 2) serà l’espai central del Saló. Dins d’aquest recinte s’ubiquen els estands de les empreses expositores. A més tenen lloc les següents activitats: macroespai de videojocs, sala d’actes, exposicions de manga, tallers de jocs tradicionals japonesos, mangateka, taller de manga, taller d’aprenentatge de japonès, taller de modelisme, estand de firmes d’autors invitats, sala de premsa i zones de restauració.
HORARI AL PÚBLIC
  • Divendres 29 d'octubre: de 10:00 a 21:00 h.
  • Dissabte 30 d'octubre: 10:00 a 21:00 h.
  • Diumenge 31 d’octubre: 10:00 a 20:00 h.
  • Dilluns 1 de novembre: 10:00 a 20:00 h.
ENTRADES
L’entrada es vàlida per a un sol dia dels quatre que dura el Saló. Amb la mateixa entrada es pot accedir als tres recintes del certamen. LES TAQUILLES ESTARAN UBICADES A LA FARGA. 
Entrada general: 6 € Es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Manga. L’entrada serà únicament vàlida per a un dia.
Venda anticipada d’entrades generals es realizarà a partir de l’1 de octubre a través d’El Corte Inglés i Servicaixa. 
Entrada descompte: 4 €
Tots els titulars del carnet TR3SC i Carnet Jove podran adquirir les entrades a 4 €. De venda únicament a les taquilles del Saló del Manga. L’entrada serà únicament vàlida per a un día. 
Entrada grups escolars: 2 €
L’escola cal que presenti una carta del centre on cal especificar el nombre d’assistents. De venda únicament a les taquilles del Saló del Manga. L’entrada serà únicament vàlida per a un dia. 
Els visitants del Saló del Manga que vinguin disfressats de personatges manga, anime o videojocs podran entrar gratis el divendres 29 d’octubre als tres recintes del Saló. La caracterització cal que sigui integral, no val que la disfressa sigui parcial. 
UN MANGA GRATIS AMB L’ENTRADA 
Si entregues l’entrada a l’estand de FICOMIC de La Farga et donem un manga gratis. Aquesta promoció es vàlida fins exhaurir les existències.
 COM ARRIBAR
Metro: Línea 1. Parades Rambla Just Oliveras / Avinguda Carrilet
Renfe: L’Hospitalet de Llobregat
FFCC: L’Hospitalet de Llobregat
Bus: L10, L12, L14, L15, L52, L82, L85, L’H1, L’H2
Cotxe: Ronda de Dalt. Sortida 14 AVÍS IMPORTANT Seguint el Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d’Armes, queda terminantment prohibit que els assistents al Saló portin armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió de la seva veritable natura. Està prohibit portar elements perillosos per a la integritat física de les persones com material pirotècnic o inflamable. Només es permetran imitacions d’armes en plàstic, cartró i altres materials que no suposin perillositat per al públic assistent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada