dijous, 20 de gener del 2011

El nou personatge de Sanrio és hikikomori?

Sanrio va revelar al desembre una nova línia de personatges anomenat "Wish em Mell", en la qual una sèrie d'animalets kawaii viuen en casetes amb forma d'ous. El curiós de l'assumpte és que, fins ara, Mell ( personatge principal de la línia ) no ha volgut mostrar-se davant el públic.

A Mell , que en teoria és un conillet (o conilleta), sembla no agradar sortir de casa i d'acord amb el lloc web oficial de Sanrio per Wish em Mell , està "una mica malalt". Arran del peculiar comportament atribuït a aquest personatge, per la xarxa comença a rumorejar que potser Mell sigui un hikikomori. Des del web conviden a deixar missatges a la bústia a Mell , perquè s'animi a sortir de la seva reclusió.

Els altres personatges de Wish em Mell són la tortuga hawaiiana Marin, l'ós anglès Aro, el gat japonès Noi i el panda xinès Poc. En el bloc oficial apareixen imatges de figures d'alguns personatges.

Tant pot ser només part de la campanya publicitària de Sanrio ( només cal fixar-se en el nom de la línia ) perquè Mell i els seus amiguets vinguin articles com pa calent, però no deixa de ser curiós que el personatge sigui "tan tímid" com per no sortir de casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada