dijous, 23 de juny del 2011

Aokigahara (青木ヶ原) el bosc dels suïcides

Avui parlaré sobre d'un bosc que és molt maco per anar a visitar-ho, però degut al alt número de suïcidis que hi ha per la zona, la veritat es que dona una mica de "yuyu" anar-hi. Ja he parlat molts cops sobre el gran nombre de suïcidis que hi ha al país, i de les multes que han de pagar les famílies, quan per exemple, la gent es suïcida a les vies del tren i fan que el servei quedi aturat durant hores creant una mica de caos a ciutats com Tòquio. L'any passat es van trobar 70 cadàvers, i en tot el bosc podem trobar cartells com aquest on ens inciten a viure, ens recorden als nostres pares i que si tenim problemes el millor es parlar-ho amb algú o anar a un especialista, però que el suïcidi no es cap opció.

El bosc de Aokigahara (青木ヶ原), també conegut amb el nom de Jukai (樹海), que traduït seria més o menys com "El mar d'arbres" es un bosc d'uns 35Km2 dens, però que molt dens, on una de les seves peculiaritats es l'absència de fauna degut a que el sòl es molt volcànic per "culpa" del mont Fuji i no afavoreix la vida animal. Degut a tot això, es un lloc sense sorolls, massa i tot. Una altre peculiaritat, es que degut al tipus de roca, molt rica en ferro magnètic, no funcionen ni les brúixoles ni els GPS, per això si no aneu amb una persona que s'ho conegui com la palma de la mà millor que no entreu, ja que hi ha un munt de camins i només passen alguns excursionistes de la zona i els empleats del estat per mirar d'avisar si s'han trobat alguna persona morta.

Segons la meva opinió, la millor manera de veure el bosc i de pas anar al mont Fuji, es agafar el tren bala (Shinkansen) des de Tòquio, o com vaig fer jo, agafar el tren des de la ciutat de Shizuoka, on si vols passar la nit un bon hotel es el Century Shizuoka que està al costat de la estació i té quatre estrelles, però no es car, ja que si la meva memòria no em falla ens va costar 75€ la nit. L'estació en la que tenim que baixar-nos es la de Katahama (片浜駅). Després hem de caminar fins l'estació d'autobusos, que son uns 20 minuts, comprar el tiquet a la mateixa estació, uns 1700 iens, i després només ens queda un trajecte en bus de gairebé dues hores fins arribar al Fuji-san, en una carretera molt estreta, que puja molt, ja que la parada està a uns 2400m. Després pots continuar l'ascensió fins el cràter / cim caminant, però això ho deixo als més exploradors ja que jo no vaig pujar a dalt de tot per falta de temps, però el camí no semblava molt complicat. Com he dit abans, aquest es el millor trajecte per anar mirant el bosc de Aokigahara, i per pujar al cim del volcà, però si voleu fotografiar el mont Fuji millor anar al llac Yamanaka.Ver mapa más grande

Ara només queda, que os trobeu algun fantasma de la mitologia japonesa jejejeje.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada